Overoll Croissanterie

Από το Παρίσι στην Αθήνα: Η μαγεία του χειροποίητου croissant λαμβάνει μορφή στις δημιουργίες του Overoll

Πριν από μερικά χρόνια, έπρεπε να ταξιδέψει κανείς μέχρι τις γραφικές γειτονιές του Παρισιού, προκειμένου να γευτεί ένα πραγματικά καλό croissant. Τα δεδομένα αυτά άλλαξε ριζικά τον Νοέμβριο του 2020 με την έλευσή της, η πρώτη αυθεντική croissanterie της Αθήνας, το Overoll. Δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα και προσεκτική αφοσίωση στην τέχνη της ζαχαροπλαστικής, το Overoll έχει καθιερωθεί ως η No. 1 croissanterie της πόλης, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία καταστημάτων στην εστίαση.

Overoll Croissanterie

Το ταξίδι του Overoll ξεκίνησε με το όραμα των τριών ιδιοκτητών και καλών φίλων, Ιωάννη Κίκιρα, Αλκιβιάδη Ζέρβα και Σπύρου Παππά, να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τα δεδομένα της Ελλάδας. Όλοι τους καταρτισμένοι patissiers με χρόνια εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας λάβει μαθήματα από εξειδικευμένους Γάλλους bakers, συμφώνησαν πως η αγορά της Αθήνας δεν χρειαζόταν ακόμη έναν mainstream φούρνο. Αποφάσισαν, λοιπόν, από κοινού, να εστιάσουν σε αυτό που γνωρίζουν καλά: την ειδίκευση στην τέχνη του αυθεντικού croissant.

Τιμές: 1–5 €

Διεύθυνση: Πραξιτέλους 27

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *