Lemon: Ένα νέο από κάθε άποψη στέκι κοντά στην Πανόρμου

Η νεαρή του ιδιοκτήτρια Νάγια Βαρδάκη μεγάλωσε μέσα σε ένα ξενοδοχείο αλλά και ένα εστιατόριο. η ίδια έχει διαμορφώσει και δημιουργήσει τις επιλογές και για τα δύο υπάρχοντα μενού (το μενού αλλάζει σε βραδινό μετά τις 7). Αγαπά βαθιά την μαγειρική και ασχολείται ανέκαθεν με τη δημιουργία αλμυρών πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει από κεφτεδάκια της γιαγιάς, sando με χωριάτικο λουκάνικο Τρικάλων ή γαρίδες σωτέ, ομελέτες φούρνου μέχρι αλμυρό french toast αλλά και αρκετές vegan επιλογές μεταξύ των οποίων το bagel με ψητά λαχανικά εποχής και τα γιαούρτια αμυγδάλου με διάφορες επιλογές φρούτων, ξηρών καρπών, δημητριακών και σιρόπι σφενδάμου. Το μενού συμπληρώνουν ορισμένα γλυκά όπως το κλασικό cheesecake με σπιτική μαρμελάδα, το cinnamon roll και οι αυγόφετες με creme anglaise και φρούτα του δάσους. Επιπλέον επιλέγει τη μουσική τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ που τα cocktails δίνουν και παίρνουν.

Τιμή: 5–10 €

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *