
Φτιάξτε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για mac ‘n’ cheese με τυρί κρέμα που δοκιμάσατε ποτέ! Θα χρειαστείτε μόνο 1 σκεύος, 5 λεπτά προετοιμασίας και 10 λεπτά μαγειρέματος!
Συστατικά
- 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
- 1.500 γρ. γάλα πλήρες, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 175 γρ. mix τυριών, τριμμένο
- 1 κ.σ. μουστάρδα, προαιρετικά
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- αλάτι
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
- θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Ας μαγειρέψουμε…
-Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το θυμάρι, και αφήνουμε στην άκρη.
-Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, και ρίχνουμε το γάλα, το κοφτό μακαρονάκι, το σκόρδο, το θυμάρι και το αλάτι.
-Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να πάρει βράση.
-Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πιει όλο το γάλα και να δέσει.
-Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το τυρί κρέμα και το mix τυριών.
-Ανακατεύουμε καλά με την κουτάλα και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και θυμάρι.

