Φτιάξτε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή για mac ‘n’ cheese με τυρί κρέμα που δοκιμάσατε ποτέ! Θα χρειαστείτε μόνο 1 σκεύος, 5 λεπτά προετοιμασίας και 10 λεπτά μαγειρέματος!

Συστατικά

  • 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
  • 1.500 γρ. γάλα πλήρες, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 175 γρ. mix τυριών, τριμμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα, προαιρετικά
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
  • αλάτι

Για το σερβίρισμα

  • πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
  • θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο

Ας μαγειρέψουμε…

-Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το θυμάρι, και αφήνουμε στην άκρη. 

-Τοποθετούμε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, και ρίχνουμε το γάλα, το κοφτό μακαρονάκι, το σκόρδο, το θυμάρι και το αλάτι.

-Ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα και αφήνουμε να πάρει βράση. 

-Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πιει όλο το γάλα και να δέσει.

-Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε τη μουστάρδα, το τυρί κρέμα και το mix τυριών.

-Ανακατεύουμε καλά με την κουτάλα και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και θυμάρι. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *