Συστατικά

Για τη γέμιση

4 αυγά, βρασμένα 

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. ξίδι, από λευκό κρασί

2-3 κ.σ. μαγιονέζα

⅓ ματσάκι μαϊντανό

αλάτι

πιπέρι 

Για τη σύνθεση

2 μπαγκέτες

1 κ.σ. βούτυρο

30 γρ. ρόκα

Για τη γέμιση

Ξεφλουδίζουμε τα αυγά, τα ψιλοκόβουμε με το ειδικό μηχάνημα ή με ένα μαχαίρι και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και το ξίδι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.

Ρίχνουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε. 

Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, τον προσθέτουμε, και ανακατεύουμε.

ADVERTISING

Για τη σύνθεση

Μοιράζουμε το βούτυρο πάνω στις μπαγκέτες, το απλώνουμε και μεταφέρουμε στη τοστιέρα για 2-3 λεπτά.

Αφαιρούμε τις μπαγκέτες, τις κόβουμε εγκάρσια στη μέση με ένα πριονωτό μαχαίρι και τις ανοίγουμε

Μοιράζουμε τη ρόκα και την αυγοσαλάτα, και σερβίρουμε


https://akispetretzikis.com/recipe/8239/egg-sandwich

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *