Υλικά

Μερίδες: 1

  •  150 ml γάλα φρέσκο, πλήρες (ή γάλα αμυγδάλου ή άλλο φυτικό ρόφημα της αρεσκείας μας) 
  •  2-3 κουτ. σούπας ζαχαρούχο γάλα 
  •  120 ml εσπρέσο 
  •  πάγος

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε το ισπανικό παγωμένο latte με ζαχαρούχο γάλα σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε δυνατά το γάλα με το ζαχαρούχο, να αφρίσει σχεδόν το μείγμα.
  2. Αν έχουμε αφρογαλιέρα, μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία εκεί.
  3. Ετοιμάζουμε τον εσπρέσο και τον αδειάζουμε σε ένα μεγάλο γυάλινο ποτήρι που έχουμε γεμίσει με πάγο. 
  4. Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα γάλακτος-ζαχαρούχου, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

https://www.gastronomos.gr/syntagh/ispaniko-pagomeno-latte-me-zacharoycho-gala/269438

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *