Υλικά

  • 3-6 φέτες προζυμένιο ψωμί, μπαγιάτικο 
  • νερό
  • κόκκινο ξύδι από κρασί 
  • 3-4 ντομάτες, κομμένες στη μέση
  • 200 γρ. φέτα σκληρή ή άλλο λευκό τυρί της επιλογής μας 
  • αφράλα (χοντρό αλάτι) 
  • ρίγανη ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Βρέχουμε ελαφρώς με νερό τις φέτες ψωμιού και τις πιέζουμε να μην έχουν πολύ νερό και τις μεταφέρουμε σε λενα πιάτο. 

2) Ραντίζουμε τις φέτες ψωμιού με πολύ ξύδι και λίγο ελαιόλαδο. 

3) Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση και τις στύβουμε πάνω από τις φέτες ψωμιού, πασπαλίζουμε με την αφράλα και μπόλικη ρίγανη, προσθέτουμε τη φέτα και σερβίρουμε.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *