Υλικά για την σος

Επιπλέον υλικά

  • 4 βραστά αυγά 
  • ½ κλωνάρι σέλερι, ψιλοκομμένο
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, πολύ ψιλοκομμένο
  • ½ ξερό κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
  • ½ κόκκινη πιπεριά, πολύ ψιλοκομμένη
  • τρυφερά φύλλα μαρουλιού, για το σερβίρισμα
  • ψωμί σε φέτες, για το σερβίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Ετοιμάζουμε την σος. Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, την κέτσαπ Hellmann’s Κλασσική, τις πίκλες, την πάπρικα, το ξίδι από τις πίκλες, τη μαγιονέζα Hellmann’s Real και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

2) Προσθέτουμε στο μπολ με τη σος το ξερό κρεμμύδι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, την πιπεριά και το σέλερι και ανακατεύουμε. 

3)   Ξεφλουδίζουμε τα αυγά, τα βάζουμε σε ξύλο κοπής και τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Τα προσθέτουμε στο μπολ με την σος, 

3) Ανακατεύουμε απαλά να μοιραστούν ομοιόμορφα όλα τα υλικά.

4) Σερβίρουμε την αυγοσαλάτα αμέσως πάνω σε ψωμί μαζί με τρυφερά φύλλα μαρουλιού και πασπαλίζοντάς την με το υπόλοιπο φρέσκο κρεμμυδάκι, το κρεμμύδι και την κόκκινη πιπεριά ή καλύπτουμε και φυλάμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *