Posted inΓλυκά

Vegan soft cookies

Συστατικά 120 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 130 γρ. μαύρη μαλακή ζάχαρη 125 γρ. ηλιέλαιο 70 γρ. νερό 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. μαγειρική σόδα 1/2 κ.γ. αλάτι 200 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 1 κ.γ. ανθό αλατιού Μέθοδος Εκτέλεσης Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ την κρυσταλλική ζάχαρη, τη μαύρη μαλακή ζάχαρη, το ηλιέλαιο και το νερό, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι για 1-2 λεπτά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν […]